Връщане и замяна на закупените стоки от магазин Artbiju.com

Ако решите да върнете или замените даден продукт, молим първо да се запознаете с условията за връщане/замяна и след това да ни уведомите, като изпратите съобщение с номера на вашата поръчка на е-мейл office@artbiju.vom или се обадите на телефон: 0896 231 484 (От понеделник до сряда от 10:00 до 16:00 ч)!
Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин Artbiju.com има право да я върне/замени в 14 – дневен срок след получаването и, но само ако са спазени следните условия:

  • Запазен добър търговски вид – бижуто не е преминало термична обработка, носено, скъсано.
  • Запазена е цялостта на опаковката.
  • Не са нанесени щети върху камъни ( ако има такива ).
  • Запазени всички етикети, аксесоари (ако е имало такива).

 

Връщане

След като сте ни уведомили, можете да изпратите с куриерска фирма по избор бижуто на посоченият от нас адрес- гр. Варна, бул. Цар Освободител 83, вход Б получател АртБижу.
Моля, обърнете внимание, че транспортните разходи по връщането се поемат от Вас и не се възстановяват. За по-лесна обработка на връщането/замяна препоръчваме да се обърнете към услугите на нашите партньори от куриерска фирма Speedy. Можете да направите заявка за куриер на имейл office@speedy.bg, на телефон 07001 7001 или да посетите някой от офисите на фирмата (www.speedy.bg/bg/speedy-offices).

След получаване на стоката и убеждение, че по нея липсват следи от употреба и са спазени условията, описани по-горе, ние ще ви възстановим изцяло платената за стоката/те сума по банков път до 10 работни дни. Необходимо е да посочите номер на банкова сметка в България (IBAN), по която да ви изпратим сумата.

 

Замяна

  • Изпратете запитване за наличност на желания продукт, с който искате да замените на office@artbiju.com или се обадете на телефон 0896/231 484.
  • Направете нова поръчка през сайта, като в полето Бележка запишете ЗАМЯНА. Поръчката трябва да е на същата стойност или по-висока.
  • Стоката, която искате да замените трябва да е в търговски вид, със запазени етикети.
  • След като сте ни уведомили, можете да изпратите с куриер по ваш избор бижуто на посоченият от нас адрес. Моля, обърнете внимание, че транспортните разходи в двете посоки се поемат от Вас.

След получаване на стоката и проверка от наша страна дали всички условия по замяна/връщане са спазени ще изпратим новата поръчка.