10 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАМЕ БИЖУТАТА

Дамско колие

10 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАМЕ БИЖУТАТА

Както пееше Marilyn Monroe, диамантите (и наистина всички хубави бижута) са най-добрият приятел на момичето. Няма по-добро чувство от получаването на красива нова диамантена гривна или чифт изяшни обеци. Ето няколко конкретни причини, поради които обичаме финните бижута.

  • Има нещо за всеки случай.

Независимо дали имате нужда от нещо толкова просто като подарък за рождения ден на племенницата си, или нежна огърлица за сватбения си ден, или просто искате да заблестите вечерта, винаги има бижу което да предаде така нужния малък детайл и блясък. Нежните бижута се предлагат в голямо разнообразие от стилове, цветове и възможности за избор; поради това винаги има нещо, което е подходящо за всеки случай, нужда и ценова точка.

  • Те придават завършеност на всеки тоалет.

Предизвикваме Ви да откриете облекло, което не върви добре с колие, обеци или гривна. Едно бижу придава точния завършек на всеки тоалет. Разбира се има и бижута които подхождат на почти всеки тоалет (като нежни обеци с финни циркониеви камъни или елегантно колие ), има и бижута, които допълват дори най-сложните тоалети. Независимо от това, което носите, бижутата са черешката на вашия Ви вид.

  • Те отразяват собственика си.

Може би най-добрата част за бижута е, че те показват стила на своя носител. Това важи за всяко бижу, което човек носи: независимо дали сте с поръчков годежен пръстен или нежно стоманено колие с циркониев камък, бижутата, които решите да купите и носите, отразяват вашата същност и стил.

  • Могат да бъдат точно толкова непретенциозни колкото вие прецените.

Повечето бижута могат да бъдат носени, както в ежедневието, така и на официални поводи. Колиетата позволяват да бъдат съчетавани с различни тоалети според Вашият повод. Пример с това можем да дадем с едно от нашите топ колиета Дамско колие преплетени кръгове. Висулката може да бъде съчетана с тънък синджир или с някой от нашите по дебели синджири. И в двата случая то ще придаде завършения вид на вашия ежедневен или официален тоалет.

  • Те персонализират

Едно от най-прекрасните неща за бижутата е че са персонално Ваши, без значение дали искате уникално поръчково бижу или реновирате старите семейни бижута, те изразяват вас и вашата същност! Персонализирането на бижутата ги прави уникалени като човека, който го носи – и какво може да е по-добро от това?

  • Ако се счупи, може да го поправите

Помните поговорката „Чупи, купи“? Това не важи за качествените стоманени бижута! Стоманата е един от най-здравите и чисти материали познати на бижутерите, дори и случайно да се случи да скъсате гривна, колие или обеци, винаги може да ги занесете в бижутерски магазин и да Ви ги върнат като нови!

  • Всяко бижу има своето значение и история

Повечето хора ще кажат, че това твърдение може да се каже само за персонално изработените бижута, но това далеч не е така. Всяко бижу има своята уникална история за повода и начина по който е купено.  Това е спомен!

  • Универсални са

Във всяка култура, религия хората носят бижута. Не е необходимо да познавате дадена култура или език, за да оцените едно хубаво бижу

  • Те са символ на специалните поводи в живота

Годежен пръстен, брачни халки, юбилейни халки. Какво е общото между тези три неща? Всяко едно от тях е символ на прекрасните моменти в живота ни! Едно прекрасно бижу може да бъде подарък както за жени така и за мъже. За рожден ден, юбилей, именден и други бижуто може да бъде подарено на всеки повод.

  • То става част от Вас!

Стила бижутата които носите стават част от Вашия външен виж. Още повече, те стават част от Вас. Бижутата които носите ежедневно са с вас през всеки един момент и повод в живота. Може също да започнете да се чувствате дискомфортно ако не ги носите, сякаш нещо Ви липсва!

 

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *